ÉRDEKLŐDJ NYÁRITÁBORAINK IRÁNT

AMAKids mentális aritmetrika Pest 13.kerület

1. SZABÁLY

Jelen szabályzat tartalmazza az általunk biztosított foglalkozások alapelveit és biztosítja a nyújtott szolgáltatásaink legmagasabb minőségi színvonalát.

 

2. SZABÁLY

Az «АMAKids» központok foglalkozásain való részvétel előfeltétele:

  • bejelentkezés telefonon,
  • írásbeli jelentkezés ingyenes bemutató foglalkozásra a weboldalunkon,
  • személyes jelentkezés valamelyik AMAKids központban,

Ezt követően egy munkatársunk felveszi a kapcsolatot és egyezteti az adatokat, a foglalkozások időpontját és helyszínét.

 

3. SZABÁLY

A foglalkozások fizetése havonta előre történik.

A havi díj minden héten egy alkalommal két tanórát tartalmaz – képzett oktató részvételével – az „Amakids“ központban, valamint egy havi online hozzáférést platformunkhoz a www.platform-amakids.eu címen.

 

4. SZABÁLY

A foglalkozások a tanfolyam teljes időtartama alatt, az előzetes terveknek megfelelően kerülnek megtartásra.

5. SZABÁLY

Kiemelkedően fontos a gyerekek részvétele és pontos érkezése minden foglalkozásra.

Az elmulasztott foglalkozások díját nem áll módunkban visszatéríteni, ezzel kapcsolatos panaszokat nem tudunk elfogadni. A központ vezetése fenntartja a jogot arra, hogy ingyenes, egyéni foglalkozásokat kínáljon olyan gyermekek számára, akik betegség miatt nem tudtak részt venni foglalkozásokon, ha a szülők (törvényes képviselők) a hiányzást előre jelezték és utólag orvosi igazolással alátámasztották.

6. SZABÁLY

A gyermekeknek rendszeresen részt kell venniük a foglalkozásokon és napi rövid otthoni feladatokat kell elvégezniük. Amennyiben ezt valamilyen oknál fogva nem tudják teljesíteni az Amakids központ fenntartja a jogot, hogy javaslatot tegyen a gyermek szüleinek az eredmények javításának lehetséges módjait illetően, esetleg javasolja, hogy a gyermek a foglalkozásokat a tudásszintjének megfelelő másik csoportban folytassa.

7. SZABÁLY

Az Amakids központban a vendégek a foglalkozásokat nem zavarhatják meg és kötelesek betartani a közrend és a tisztaság szabályait.

8. SZABÁLY

Az Amakids központ vezetése fenntartja a jogot, hogy amennyiben valaki durván megsérti a Központ látogatási szabályait, akkor számára megszüntesse a foglalkozásokon való részvétel lehetőségét.

9. SZABÁLY

A foglalkozásokon a gyerekek a szüleik nélkül vesznek részt.

10. SZABÁLY

Amennyiben az időjárás szükségessé teszi, a gyerekek hozzanak magukkal cserecipőt az Amakids központba.

11. SZABÁLY

A szülő (vagy képviselője) vállalja annak felügyeletét, hogy a gyermek egészségesen, tisztán és rendezett öltözékben érkezzen a foglalkozásokra.

12. SZABÁLY

A fertőző betegségben szenvedő, vagy ilyen tüneteket mutató, esetleg csak gyengélkedő gyermekek a foglalkozásokon nem vehetnek részt. A gyermek megbetegedése esetén a szülőknek (törvényes képviselőknek) azonnal értesíteniük kell az Amakids központot a hiányzásról.

13. SZABÁLY

Ha a tanár a gyermek betegségének jeleit fedezi fel az óra során, köteles erről értesíteni a szülőt (törvényes képviselőt); a szülő (törvényes képviselő) pedig köteles a lehető leghamarabb a gyermekért jönni anélkül, hogy megvárná a foglalkozás végét.

14. SZABÁLY

A foglalkozásokra a gyerekek nem vihetnek rágógumit, cukorkát, süteményeket és egyéb rágcsálnivalókat, valamint saját játékokat.

15. SZABÁLY

A központ nem felelős a központban hagyott értékekért. Mindenki köteles a saját értéktárgyaira figyelni.

16. SZABÁLY

A szolgáltatások kifizetésével Tanulóink és Szüleik (Képviselőik) automatikusan elfogadják az Amakids központunk szabályait és vállalják azok betartását.

17. SZABÁLY

Kedves Szülők, ne feledjétek: az eredmények kulcsa – a rendszeresség!

További információk

MARADT MÉG KÉRDÉSED?

Küldj üzenetet, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Veled a kapcsolatot.

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató