ÉRDEKLŐDJ NYÁRITÁBORAINK IRÁNT

LEGYÉL TE IS
AMAKIDS OKTATÓ

Tegyél szert többletjövedelemre
és teremts értéket a gyerekek számára

Oktatóink részére kiemelkedő módszertanokat, teljeskörű képzést és folyamatos háttértámogatást biztosítunk.

Jelentkezés tanfolyamainkra

Adatkezelési tájékoztató

KIT VÁRUNK AMAKIDS OKTATÓNAK?

Ajánlatunk neked szól, ha

óvodapedagógus, tanító, általános iskolai pedagógus vagy angoltanár vagy, többletjövedelemre vágysz az oktatás területén, hiszel az élménypedagógiában és értéket szeretnél teremteni a gyerekek számára.

Jelentkezés tanfolyamainkra

Adatkezelési tájékoztató

ISMERJÜK MEG EGYMÁST

Várjuk jelentkezésed és önéletrajzod az amakids@arbortalent.hu e-mail címre. Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot.

KEZDJÜK EL AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST

Személyes találkozón ismerkedünk meg egymással, képzést biztosítunk számodra, szerződést kötünk, próbaórát tartunk. Ezt követően kezdődhet az oktatás.

Jelentkezés tanfolyamainkra

Adatkezelési tájékoztató

SIKERES FOLYAMATOS KÖZÖS MUNKA

Mi adjuk a módszertanokat, eszközöket, tanterveket és a folyamatos háttértámogatást, Te pedig a pozitív személyiséged, a lelkesedésed és megbízhatóságod.

MIÉRT AZ AMAKIDS AKADÉMIA?

  • Az AMAkids segítségével nincs szükség "magolásra", jelentősen javul a két agyfélteke közötti kapcsolat, az információfeldolgozás sebessége.A gyerekek koncentráltabbá válnak, bármit könnyebben megértenek és megjegyeznek, legyen az matematika, vers, idegen nyelv, évszámok.
  • Gyorsabban tanulnak és végzik el a házifeladatokat, így több idejük marad szabadidős tevékenységekre, amiket igazán szeretnek.
  • Eredményesebbek és sikeresebbek lesznek az iskolában, megtalálják belső motivációjukat, kreatívvá, problémamegoldóvá válnak.
  • Önbizalomra tesznek szert, csökken a stressz és a szorongás.

Jelentkezés tanfolyamainkra

Adatkezelési tájékoztató