ÉRDEKLŐDJ NYÁRITÁBORAINK IRÁNT

Ismerj meg minket

A TANULÁS ÚJ MEGKÖZELÍTÉSE

Az AMAkids ötvözi a globális tapasztalatait az oktatás és a gyermekpszichológia területén dolgozó szakemberek szakértelmével, a tanulási folyamat új, jövőbe mutató megközelítése érdekében, amely a koncentrációt, a memóriát, a kreativitást, a képzeletet, a logikát és az analitikus gondolkodást helyezi a középpontba, valamint a tanulás sebességére, az információk észlelésének és feldolgozásának hatékonyságára összpontosít.

TÖRTÉNETÜNK

AMAKids mentális aritmetrika Pest 13.kerület
AMAKIDS
EURÓPA LEGNAGYOBB KÉSZSÉGFEJLESZTÉSI AKADÉMIÁJA
AZ 5-16 ÉVES KOROSZTÁLY SZÁMÁRA
Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk a felnövekvő generációknak szerte a világon, hogy az AMAkids módszertanainak segítségével tanuljanak és fejlődjenek.

2013 – Az AMAkids specialistáiból álló csapat megkérdőjelezi a hagyományos oktatási módszertant, továbbfejlesztik pedagógiai elképzeléseikkel, és átalakítják a régi tanulási technikát, hogy jobban megfeleljen a modern társadalom számára.

2019 – Megnyílik az AMAkids új központi irodája Cipruson. A vállalat megkezdi működését egy sor új országban és az egyik legnagyobb globális oktatási hálózattá válik a világon.

2020 – Az AMAkids megkezdi működését Magyarországon is, hogy minőségi kiegészítő oktatást biztosítson a magyar tanulók számára is.

AMAKids mentális aritmetrika Pest 13.kerület

Jelentkezés tanfolyamainkra

Adatkezelési tájékoztató

Nézz be hozzánk

Jelentkezés tanfolyamainkra

Adatkezelési tájékoztató

Csapatunk